Menu

Tilbud til medlemmene

Tilbud50% rabatt til medlemmer av
Hordvikhavn Båtlag

I løpet av din tid som båteier så har du kanskje opplevd uheldige situasjoner som har ført til at båtturen har blitt spolert, eller at båten har fått kostbare skader? Dette har ihvertfall over 30.000 båteiere opplevd de siste 3 årene. Det medfører et ansvar å være båteier, og det er tidkrevende å føre tilsyn med båten gjennom hele året. 
Sensar Marine har de siste årene jobbet sammen med båteiere, båtbyggere og forsikringsselskapene for å utvikle et produkt som vil gjøre hverdagen din enklere og tryggere. Vi har kalt løsningen 
SmartBoat One

Vi tilbyr deg som medlem av Hordvikhavn Båtlag et produkt som øker sikkerheten til din båt, gir deg bedre forsikringsbetingelser og fører til færre bekymringer nå som høsten nærmer seg. SmartBoat One gir deg som båteier mulighet til å følge med på båtens tilstand når det passer deg, uten at du trenger å dra til marinaen hver gang du er bekymret. Dersom det oppstår farlige hendelser vil du umiddelbart få varsler og alarmer rett på mobilen. 
Systemet overvåker for blant annet vannlekkasje, bevegelse/ slag, lensepumpe aktivitet, batterispenning, farlige temperaturer, posisjon og tyveri. 
Ganske enkelt og smart

Vi har satt sammen en pakke til medlemmer av Hordvikhavn Båtlag med en verdi av 7.990,- og gir deg 50% rabatt. 
For 3.990,- leverer vi SmartBoat One personlig til deg, monterer den i båten din og gir deg fri bruk frem til mars 2020! 
Enklere blir det ikke. 

For å benytte deg av tilbudet legger du inn din bestilling i vår nettbutikk her. Skriv inn kupongkode Høstkampanje2019
Vi vil i løpet av neste uke besøke din båtforening, og det er begrenset hvor mange enheter vi vil ha tid til å installere. Dersom du ønsker installasjon er det viktig at du er tidlig ute med å bestille SmartBoat One, og seinest tirsdag 23. august. Vi vil ta kontakt med deg for å avtale nærmere. 
Vi gleder oss til å få deg med på laget

Vi er overveldet over responsen vi har fått i markedet så langt, og Smart Boat One gir i dag økt sjelefred til flere hundre båteiere i hele Norge! Systemet utvikles kontinuerlig, og nye egenskaper som blant annet fjernstyring av varme/ ventilasjon og innbruddssikring er under utvikling. Vi har også et samarbeid med Redningsselskapet, hvor vi blant annet jobber med å gjøre det enda tryggere for deg dersom det skulle oppstå en nødsituasjon på sjøen.
Dette er bare begynnelsen 

Vi har vært endel i media i det siste, og du har kanskje lest om oss i BT, BA, Bergens Magasinet, Finansavisen, Båtliv, Båtens Verden eller Baatsans.no? Eller besøkte du oss på standen vår under båtmessen Dra til Sjøs eller Sjøen for Alle? 
Er dette helt nytt for deg, så finner du mer informasjon om SmartBoat One på sensarmarine.no
Vi har laget dette produktet til deg, og har du noen spørsmål setter vi pris på at du tar kontakt med oss på support@sensarmarine.no, eller ringer 56 12 38 88/ 930 80 900. 

Med vennlig hilsen fra alle oss i Sensar Marine